pisanje člankov

Zakaj naročiti pisanje člankov in zakaj jih potrebujemo?

Povsem mogoče je, da vam pisanje člankov pomeni preveliko izgubo dragocenega časa, toda…

Članki oziroma besedila so osnova vsakega medija in tako tudi spletne strani. Preko teh besedil in opisov obiskovalec pravzaprav izve, čemu je spletna stran sploh namenjena in kako si z njo lahko pomaga. Pri vsakem poslu je to seveda izjemno pomembno in nikakor si ne želite, da bi obiskovalec vaše strani zbegan odšel h konkurenci. Opremite spletno stran z zanimivimi teksti in opisi, ter nagovorite vaše bodoče stranke, kot se spodobi. Za vas bomo poskrbeli tudi za ustrezne CTA (Call To Action) napise, ki bodo vaše potencialne stranke pozdravili na pravih mestih in jih spodbudili k “akciji” (kontaktu, nakupu in podobno).

Kaj ponujate česar sami morda ne znamo?

Ko je govora o pisanju člankov za splet, potem vsekakor lahko ponudimo SEO optimizirane članke, kar je tudi naša posebnost. SEO optimizirani članki so napisani na način, kot ga ima rad Google. S pravilno označenimi naslovi, prave dolžine, s ključnimi besedami na pravih mestih in ostalimi detajli, ki iskalnikom sporočajo, da je prav naša stran tista, ki jo iščejo drugi.

Ste tole stran našli, zato ker se je na vaše iskanje pojavila med prvimi na Googlu? Očitno nekaj delamo prav ?

Več o tem kako lahko tudi sami izboljšate svoje vsebine. –

Nadvse pomembno je, da se vaša stran na določeno iskanje znajde čim višje v iskalnikih, kot so Google, Bing in Najdi.si. Navsezadnje je to tudi merilo kako uspešni boste v svojem poslu.

Kaj pa pisanje poslovnega bloga z našim podpisom?

Pisanje SEO člankov

Nudimo pisanje člankov, administracijo in objavo na vašem blogu.

Seveda! Tudi to počnemo. Za vas prevzamemo vsebinsko administracijo in vodenje spletne strani ali bloga. Redno objavljanje kakovostnih člankov na spletni strani je izjemno pomembno, saj na ta način svojim obiskovalcem dajete razlog za vračanje in hkrati sporočite Googlu, da ste pravi naslov za iskalce.

Prav tako boste prišli do rednih in svežih vsebin za Facebook stran vašega podjetja. Pomembno je namreč ostati ažuren in v stiku s svojimi sledilci. Tudi to lahko prevzamemo mi!

Saj znamo sami

Sploh ne dvomimo o tem in marsikdo to dejansko tudi zmore. Vprašanje pa je, ali ni bolj smiselno časa za pisanje člankov, raziskave konkurence in primerjave porabiti za druge reči, ki se tičejo vodenja podjetja in pisanje prepustiti drugim.

Tudi SEO trendi se nenehno spreminjajo, zato je smotrno pisanje člankov zaupati podjetju, ki se s tem profesionalno ukvarja na dnevni ravni.

Bodo vaši teksti slovnično popolni?

Seveda! Vse naše članke pregleda in odobri lektor. Tudi nam se lahko zapiše ali uide kakšna vejica.

Vsak članek, ki ga napišemo, vam najprej pošljemo v potrditev, izvedemo morebitne popravke ali spremembe in pošljemo v lektorski pregled. Lektoriran članek vam nato pošljemo za objavo ali pa ga po dogovoru objavimo in uredimo mi.

Kakšne članke pišete?

  • Nudimo pisanje člankov po naročilu, raziskovalne članke…

  • SEO članke,

  • mašila za spletne strani,

  • oglasna besedila in scenarije,

  • zgodbe različnih zvrsti »fantazija, humor…« (za nami je več, kot 16.000 spisanih besedil),

  • e-knjige, e-priročniki za vaše stranke (po dogovoru, e-knjigo tudi oblikujemo).