Pogoji uporabe in obvestilo o piškotkih

Velja od dne: 2.1., 2020

DVAAJA d.o.o., Ulica Ivana Pengova 22, 1230 Domžale, upravljavec strani dvaaja.net.

Ta stran vas obvešča o naših pravilih glede zbiranja, uporabe in razkritja osebnih podatkov, ko uporabljate našo storitev, in izbire, ki ste jih povezali s temi podatki. Naša politika zasebnosti za dvaaja.net je ustvarjena s pomočjo brezplačnega generatorja zasebnosti Free Privacy Policy Generator.

Vaše podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s to politiko. Če v tej politiki zasebnosti ni drugače določeno, imajo izrazi, uporabljeni v tej politiki zasebnosti, enak pomen kot v naših Pravilih in pogojih, dostopnih prek dvaaja.net

Zbiranje in uporaba informacij

Zbiramo več različnih vrst informacij za različne namene, da vam zagotovimo in izboljšamo našo storitev.

Vrste zbranih podatkov

Osebni podatki

Med uporabo naše storitve vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, s katerimi se lahko obrnete ali identificirate (“Osebni podatki”). Osebno določljivi podatki lahko vključujejo, vendar niso omejeni na:

 • Piškotki in podatki o uporabi

Uporaba podatkov

Prav tako lahko zbiramo informacije o tem, kako je storitev dostopna in uporabljena (“Podatki o uporabi”). Ti podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola vašega računalnika (npr. Naslov IP), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, edinstven. identifikatorje naprav in druge diagnostične podatke.

Sledenje & podatki piškotkov

Piškotke in podobne tehnologije sledenja uporabljamo za sledenje dejavnosti na naši storitvi in ​​za shranjevanje določenih informacij.

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vključujejo anonimni edinstveni identifikator. Piškotki se pošljejo v brskalnik s spletnega mesta in shranijo v napravi. Uporabljene tehnologije za sledenje so tudi svetilniki, oznake in skripte za zbiranje in sledenje informacij ter za izboljšanje in analizo naše storitve.

Brskalniku lahko naročite, naj zavrne vse piškotke ali navede, kdaj je piškotek poslan. Če pa piškotkov ne sprejmete, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve.

Primeri uporabe piškotkov:

 • Piškotki seje. Za delovanje naše storitve uporabljamo sejne piškotke.
 • Prednostni piškotki. Uporabljamo prednostne piškotke, da si zapomnimo vaše nastavitve.
 • Varnostni piškotki. Uporabljamo varnostne piškotke za potrebe varnosti.

Uporaba podatkov

Dvaaja.net uporablja zbrane podatke za naslednje zadeve:

 • Za zagotavljanje optimalnega delovanja storitve
 • Za obvestila o spremembah storitve
 • Da bi vam omogočili sodelovanje v interaktivnih funkcijah naše storitve, ko se odločite za to
 • Za zagotavljanje pomoči uporabnikom
 • Zagotoviti analizo ali dragocene informacije, da bomo lahko izboljšali storitev
 • Za spremljanje uporabe storitve
 • Za odkrivanje, preprečevanje in reševanje tehničnih težav

Prenos podatkov

Vaši podatki, vključno z osebnimi podatki, se lahko prenesejo in vzdržujejo na računalnikih, ki se nahajajo izven vaše države, pokrajine, države ali drugih vladnih pristojnosti, kjer se zakoni o varstvu podatkov lahko razlikujejo od zakonov iz vaše pristojnosti.

Če se nahajate izven Slovenije in nam želite posredovati informacije, vas prosimo, da podatke, vključno z osebnimi podatki, prenesemo v Slovenijo in jih tam obdelamo.

Vaše soglasje k temu pravilniku o zasebnosti, ki mu sledi predložitev takšnih informacij, pomeni, da se strinjate s tem prenosom.

Podjetje Dvaaja d.o.o. bo storilo vse, kar je potrebno za zagotovitev, da bodo vaši podatki obravnavani varno in v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti, in noben prenos vaših osebnih podatkov ne bo opravljen v organizaciji ali državi, razen če ni vzpostavljenih ustreznih kontrol, vključno z varnostnimi podatkov in drugih osebnih podatkov.

Razkritje podatkov

Pravne zahteve

Podjetje Dvaaja d.o.o. lahko razkrije vaše osebne podatke v dobri veri, ko je potrebno:

 • Upoštevati zakonsko obveznost.
 • Zaščititi in braniti pravice ali lastnino dvaaja.net.
 • Da bi preprečili ali raziskali morebitne kršitve v zvezi s storitvijo.
 • Za zaščito osebne varnosti uporabnikov storitve ali javnosti.
 • Za zaščito pred pravno odgovornostjo.

Varnost podatkov

Varnost vaših podatkov je za nas pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa preko interneta ali način elektronskega shranjevanja ni 100% varen. Medtem ko si prizadevamo za uporabo komercialno sprejemljivih sredstev za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njene absolutne varnosti.

Ponudniki storitev

Lahko izkoristimo usluge tretjih podjetij in posameznikov, da bi izboljšali našo storitev (“ponudniki storitev”), zagotovili storitev v našem imenu, opravili storitve, povezane s storitvami, ali da bi nam pomagali pri analizi uporabe naše storitve.

Te tretje osebe imajo dostop do vaših osebnih podatkov samo zato, da te naloge opravljajo v našem imenu in jih ne smejo razkriti ali uporabiti za druge namene.

Analitika

Za spremljanje in analizo uporabe naše storitve lahko uporabimo tretje ponudnike storitev.

 • Google Analytics je storitev spletne analitike, ki jo ponuja Google in ki sledi in poroča o prometu na spletnem mestu. Google uporablja zbrane podatke za sledenje in spremljanje uporabe naše storitve. Ti podatki so v skupni rabi z drugimi Googlovimi storitvami. Google lahko zbrane podatke uporabi za kontekstualiziranje in prilagoditev oglasov svoje oglaševalske mreže. Če želite izklopiti svojo dejavnost v storitvi Google Analytics, namestite dodatek za brskalnik Google Analytics. Dodatek onemogoča JavaScript v storitvi Google Analytics (ga.js, analytics.js in dc.js) deliti informacije z Google Analytics o dejavnostih obiskov. Če želite več informacij o Googlovih pravilih glede zasebnosti, obiščite Googlovo zasebnost & Terms web page: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Avtorske vsebine

Avtorske vsebine, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorska last podjetja Dvaaja d.o.o.

Vsak material na katerikoli način pridobljen preko uporabe spletne strani uporabnik uporablja na lastno odgovornost. Za vsako škodo, nastalo zaradi uporabe takega materiala odgovarja uporabnik sam.
*Prenos podatkov v GSM/UMTS omrežju vam vaš operater obračuna po veljavnem ceniku zato (v primeru uporabe pametnih mobilnih naprav) priporočamo uporabo brezplačne brezžične povezave kjer je ta na voljo.

Povezave na druge strani

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na spletno mesto tretje osebe. Močno vam svetujemo, da pregledate Pravilnik o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora nad in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse spletnih mest ali storitev tretjih oseb.

Zasebnost otrok

Naša dejavnost ne obravnava oseb, mlajših od 18 let (“Otroci”).

Ne zbiramo osebno določljivih podatkov od nikogar, mlajših od 18 let. Če ste starš ali skrbnik in se zavedate, da so nam vaši otroci dali osebne podatke, se obrnite na nas. Če ugotovimo, da smo zbrali osebne podatke od otrok brez potrditve starševskega soglasja, sprejmemo ukrepe za odstranitev teh podatkov iz naših strežnikov.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Občasno lahko posodobimo našo politiko zasebnosti. O vseh spremembah vas bomo obvestili z objavo novega pravilnika o zasebnosti na tej strani.

Obvestili vas bomo po e-pošti in / ali obvestilu o naši storitvi, preden sprememba začne učinkovati, in posodobite “datum uveljavitve” na vrhu tega pravilnika o zasebnosti.

Svetujemo vam, da redno pregledujete ta pravilnik o zasebnosti za morebitne spremembe. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti so učinkovite, ko so objavljene na tej strani.

Velja od dne: 2.1., 2020

DVAAJA d.o.o., Ulica Ivana Pengova 22, 1230 Domžale, upravljavec strani dvaaja.net.